Before

Before

Terraced London Garden

The clients were renovating their house and wanted the garden to complement the interior style. Untouched since they had moved in, the garden needed reworking so the whole family could enjoy it.

 

The brief was to design a terraced garden with a typical London courtyard feel whilst incorporating curves and movement into the space.

 

They required somewhere to entertain and seat 6-8 people with low maintenance planting in a subtle colour palette.

 

 

 

Purple, green and white planting has been used to create a calm feel and the circular design provides the movement and interest desired.

 

The lawn is used as somewhere to relax and enjoy the view, and also somewhere for the children and dog to play.

 

The blade water feature provides the soft sound of water to add the sense of movement and relaxation into the garden.

 

The garden is now split into 3 areas to really make the most of the new space.