Front Garden

Front Garden

Front Garden

Front Garden

Front Garden

Front Garden

Back Garden

Back Garden

Back Garden

Back Garden

Back Garden

Back Garden

Back Garden

Back Garden

Front Garden Before

Front Garden Before

Front Garden Before

Front Garden Before

Back Garden Before

Back Garden Before

Back Garden Before

Back Garden Before

Beaconsfield Planting Plan

The clients brief was to create a welcoming entrance in the front garden whilst lightly screening the house from the road. The brief for the back garden was to create a calm and relaxing space in which to entertain and enjoy as a family. 

 

Soft planting in whites, purples and blues create a calming and sophisticated space that encourages the family into the garden. 

 

The planting also compliments the interior design of the house which include shades of white and grey. The garden now features a mix of perennials and evergreen planting with a flowering period from spring through to Autumn.

 

 

The back garden fences have been painted in a light shade of grey to compliment the light grey of the kitchen leading out into the garden.

The front garden fence was painted in a darker shade to add a contemporary feel to the main entrance to the house.

 

 

 

 

 

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Pinterest Icon